Jeroen Verbrugge

Jeroen richtte 25 jaar geleden samen met Ronald Lewerissa FLEX/theINNOVATIONLAB op. FLEX heeft zich ontwikkeld tot een internationaal opererend en prijswinnend ontwerpbureau met een vast team van circa 30 medewerkers. De klanten van FLEX zijn divers, van marktleiders, multinationals, MKB-bedrijven tot start-ups. De verbindende factor is dat FLEX voor en met haar opdrachtgevers product en product-dienst innovaties wil realiseren met impact om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Dat kan technologische, economische, sociale en/of maatschappelijke impact zijn.
Jeroen is een echte strateeg die risico’s durft te nemen en knopen doorhakt als dat nodig is. Hij weet complexe innovatieprocessen te vertalen naar de menselijke maat en voelt zich thuis in het krachten- en belangenspel dat hierbij komt kijken. Jeroen heeft een groot internationaal netwerk.

Jeroen Verbrugge
Managing / Creative Director / industrieel product ontwerper

website: flex.nl

Het aanbod van Jeroen Verbrugge:
Jeroen helpt jou om focus aan te brengen in jouw plan of onderneming en vervolgens strategische keuzes te maken. Hij weet wat nodig is om doelen te bereiken en kan dat vertalen naar jouw onderneming. Hij heeft plaats voor 2 a 3 deelnemers.

< terug naar overzicht

gepubliceerd op: 25 maart 2015