Suzanne Valkenburg

Suzanne Valkenburg is documentair fotograaf en gespecialiseerd in het zichtbaar maken van een bedrijfsstructuur en filosofie. Hoe gaan mensen binnen een bedrijf met elkaar om? Hoe leven en werken mensen met elkaar en hoe zien de alledaagse handelingen er uit? Geen platte over-gestileerde beelden, maar rake, pure beelden om de ervaring van het bedrijf en zijn belevingswereld te visualiseren.

Suzanne Valkenburg
fotograaf
meer info: suzannevalkenburg

Het plan van Suzanne Valkenburg voor Bridging the gap
Suzanne heeft ontdekt dat ‘gewoon’ een goeie fotograaf zijn niet genoeg is. Een speciaal handschrift, talent, oog voor detail, sociaal en communicatief, ook niet. Ze is op zoek naar de sleutel voor een succesvolle onderneming.

De voortgang in het project
Een nieuw inzicht in mijn zoektocht is dat het niet zozeer uitmaakt of het werk in opdracht is, of in eigen beheer. Ik wil vooral mijn eigen opdrachtgever zijn in de onderwerpkeuzes en in de stijl (documentair en seriematig) waarin ik ze uitvoer. Zoals mijn collega Bart Sorgedrager het verwoordde; ‘ik heb de ideeën, jullie hebben het geld en samen vormen we een goede „match”. Wordt vervolgd…

< terug naar overzicht
gepubliceerd op: 19 mei 2015