Jannemarein Renout

Jannemarein Renout besluit na een carrière als jurist naar de Gerrit Rietveld Academie te gaan. Zij heeft een nieuw procédé van digitale beeldverwerving ontwikkeld. Het resultaat is werk met een unieke en eigentijdse beeldtaal. Het traject van Bridging the Gap wil zij aangrijpen om een prototype van textiel te ontwikkelen, waarmee zij haar werk verder op de markt wil positioneren.

Jannemarein Renout
beeldend kunstenaar
meer info: jannemareinrenout

Het plan van Jannemarein Renout voor Bridging the gap
Tijdens Bridging the gap wil Jannemarein haar prototype verder uitwerken, verkoopkanalen opzetten en daarmee financiële groei te realiseren.

De voortgang in het project
Het traject van Bridging the Gap heeft mij geleerd een verbinding te leggen tussen de scheppende chaos van het kunstenaarschap en het pragmatisme van het ondernemerschap. Door vanuit die verschillende invalshoeken naar mijn werk en het gedachtengoed daarachter te kijken wordt het onderdeel van een groter geheel. Het einddoel dat ik binnen het traject van Bridging the Gap wil bereiken heeft hierdoor een wending gekregen, waarbij het autonoom concept en de toegepaste techniek, centraal staan. Vanuit die context zoek ik een samenwerkingspartner in de digitale beeldverwerking met wie ik de door mij toegepaste techniek wil professionaliseren en beschikbaar maken voor een groter publiek.

< terug naar overzicht
gepubliceerd op: 21 mei 2015