Carina Wagenaar

Carina Wagenaar studeerde af aan de Hoge School voor de Beeldende Kunsten in Amsterdam. Haar sterke interesse in kunst en mode met als invalshoeken; cultuur, historie, natuur en religie zorgde voor verrassende ontwerpen vanuit verschillende thema’s. Ze combineert ogenschijnlijk tegenstrijdige uitgangspunten vaak vanuit een humoristische inslag met daarin een overgang van realiteit naar absurditeit.

Carina Wagenaar
beeldend kunstenaar
meer info: carinawagenaar

Het plan van Carina Wagenaar voor Bridging the gap
Tijdens Bridging the gap wil Carina meer focus aanbrengen, samenwerkingen met partners formaliseren en meer gaan sturen op bedrijfsmatige resultaten.

De voortgang in het project
Door mijn deelname aan Bridging the gap, ben ik duidelijker mijn plannen gaan uiteenzetten, en ben ik tot de focus gekomen, waarbij ik het ontwerpen van de XXL Medaillons als mijn core business zie. Al het andere werk is begeleidend en daarin zijn nog veel meer mogelijkheden in combinatie daarvan in de toekomst mogelijk. Door de duidelijkere focus ga ik nog gerichter op mijn doel af, en is de stijgende lijn duidelijker zichtbaar geworden. Door de steeds hechter wordende groep van deelnemers, krijg je positief opbouwende kritieken, waardoor je elkaar steunt en verder probeert te helpen. Door de workshops wordt je constant uit je comfort zone getrokken, waardoor je leert van je blinde vlekken en valkuilen. Dit zorgt er bij mij voor dat ik mijzelf train in het duidelijker formuleren en neerzetten van mijn werk als mijn label/handelsmerk en in de uitstraling naar buiten toe.

< terug naar overzicht
gepubliceerd op: 19 mei 2015